X
تبلیغات
رایتل

ویزای کار نیوزلند

1390/03/06 ساعت 00:49

گرفتن ویزای کار برای نیوزلند کمی متفاوت از روش اقدام برای مهاجرت و اقامت دائم هستش و قطعا شرایط متفاوتی داره. به صورت کلی در یکی از تقسیم بندی های زیر می شه برای ویزای کار نیوزلند اقدام کنید:

-۱- حالت اول اقدام برای ویزای کار موقت  و بعد دریافت اقامت هست که در این حالت باید در زمنیه ورزشی و یا هنری و یا کارهای خاصی که نیوزلند بهشون احتیاج داره انتخاب بشید. که این حالت رو می گن Work to Residence

     ۱-۱- از طرف شرکتی توی نیوزلند درخواست برای کار داشته باشید و زمینه کاریتون توی لیست نیازمندی های شغلی طولانی مدت نیوزلند باشه - در این حالت اگر بهتون ویزای ۳۰ ماهه می دهند و بعد از ۲ سال می تونید برای اقدامت درخواست بدید. که یه سری جزئیات مثل سن زیر ۵۳ سال داره و باید کار تمام وقت یعنی حداقل ۳۰ ساعت در هفته باشه و مطابق قوانین کار نیوزلند و غیره باشه

     ۱-۲- از طرف شرکتی توی نیوزلند درخواست برای کار داشته باشید و زمینه کاریتون توی لیست نیازمندی های شغلی طولانی مدت نیوزلند نباشه - دوباره این هم شرایط خودش رو داره مثل حداقل حقوق و سن و نوع قرار داد و غیره ..

     ۱-۳- در زمینه ورزشی- هنری و یا فرهنگی استعداد درخشان باشید به قول معروف - که باید ثابت کنید و نشون بدید که توی اون زمینه خاص چه استعدادی دارید و چه مقام هایی کسب کردید و وقتی برای ویزا اقدام می کنید هنوز این استعداد و قابلیت رو دارید و در ضمن کی و یا چه شرکتی پشتیبانی شما رو به عهده می گیره و غیره ..

     ۱-۴- بخواهید اینجا بیزینس و اینها راه بندازید. در این صورت باید حتما Bussiness plan  داشته باشید و نشون بدید در زمینه اون کار تجربه و مهارت دارید و در ضمن پول کافی به جز پول برای بیزینس دارید که خودتون رو ساپورت کنید و اگر موفق بشید بهتون ویزای ۹ ماهه می دهند و اگر قبل از ۹ ماه داشتید پیشرفت می کردید و ثابت کردید که کارتون جا افتاده و غیره بهتون ویزای ۳ ساله می دهند و ...


-۲- حالت بعدی افرادی هستند که به دلیلی در نیوزلند مشغول کار هستند و می خوان اقامت دریافت کنند که گروه Residence From Work گفته می شن. اگر اینجا تحت این ویزا ۲ سال کار کردید و بعد در یکی از لیست های کارهای مورد نیاز بودید می تونید درخواست ویزای اقامت بدید و اقامت بگیرید. 


-۳- حالت بعدی اینه که اگر برای شرکتی کار می کنید که می خواهد تغییر مکان بده به نیوزلند و مشغول کار بشه و شما از کارمندهای کلیدی هستید می تونید درخواست ویزای کار بدهید که این میشه  -Employee of a relocating Company  نکته اصلی این مورد در این هست که اگر بخواهید تحت این قانون اقدام کنید نباید هیچ کدوم از حالت های دیگر اقامت در نیوزلند شامل حالتون بشه .. و دیگه نامه و اینها از شرکت و اینکه حتما شما پست مهمی دارید و غیره


-۴- حالت بعدی اینه که از طرف شرکتی اینجا job offer داشته باشید و یا در زمینه خاصی حرفه اتون باشه که نیوزلند بهش احتیاج داره و یا برای سمینار و یا چیزی شبیه این بخواهید بیاید و یا در نیوزلند تحصیل کردید و حالا برای تجربه کاری می خواهید در نیوزلند مشغول کار بشید که همه اینها گروه Temporary work به حساب میاد- این خودش ۴ دسته ادم رو شامل می شه . مثلا اینکه همسرتون اینجا زندگی می کنه و اقامت داره. دانشجو هستید و برای یه دوره اموزشی و یا کاراموزی می خواهید بیاید. پیشنهاد کار دارید از اینجا و یا دلیلی مثل سمینار و غیره که گفتم ..


-۵- اگر سنتون بین ۱۸-۳۰ سال باشه می تونید برای Working Holiday  اقدام کنید که باز شرایط خودش رو داره اقدام کنید. البته ایران توی لیست کشورهایی که می شه ازش از این طریق اومد نیست.


-۶- اقدام برای کارهای فصلی در زمینه شراب سازی و باغبانی و کشاورزی و غیره هم یه دسته دیگه است که Seasonal Work  هستش- بازهم ایران توی لیست نیست.


-۷- دسته بعدی Silver Fern هست که هرسال 27 April به صورت انلاین باز می شه و در زمینه کارهای خاص نیرو می گیرند و بعد که شروع به کار کردید می تونید درخواست ویزای کار طولانی تر بدید. این ویزا هرساله فقط ۳۰۰ نفر رو می گیره و خیلی هم سریع پر می شه. باید سنتون بین ۲۰- ۳۵ سال باشه - در این حالت اگر موفق بشید بهتون ویزای ۹ ماهه می دن که وقت دارید توی این ماه کار پیدا کنید و غیره و بعد بهتون ویزای ۲ ساله می دهند. همه شرایط زبان و غیره و پول کافی برای ساپورت خودتون رو هم باید داشته باشید و اثبات کنید و سایر جزئیات...


حالا هرکدوم از این ها ریزه کاری ها و شرایط خاص خودش رو داره. که اگر علاقه مند هستید می تونید لینک هاش رو به راحتی توی وب سایت مهاجرت نیوزلند پیدا کنید.


سپیده


del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo
ما اینجا نظرات و تجربیات شخصی خود را به اشتراک می گذاریم این اطلاعات به هیچ وجه جنبه پیشنهاد و یا توصیه ای ندارد و نویسندگان هیچگونه مسئولیت قانونی برای مطالب بیان شده ندارند