X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

تغییرات ۲۵ ژولای ۲۰۱۱

1390/04/20 ساعت 21:30

به نظر میاد که تغییراتی که امسال اعمال شده در رویه ویزای اقامت و .. در سایت مهاجرت نیوزلند خیلی جالب نیست و مثل همیشه شرایط رو سخت تر کرده .. این تغییرات ۲۵ ژولای اعمال می شه و اگر روی شما تاثیر می ذاره حتما EOI خودتون رو قبل از این تاریخ submit کنید .. این لینک صفحه تغییرات هست .. من هنوز فرصت ترجمه نداشتم اما حتما یه بررسی دقیق می کنم و پست کاملتر می ذارم در این رابطه .. خودتون یه نگاهی بندازید ..

لینک اخر یه چند تا مثال هست از تغییراتی که افتاده و در مورد امتیاز زبان. همونطور که الهام جون توی کامنت ها گفتند برای کسانی هست که تحصیلات زبان انگلیسی دارن و براش امتیاز می گیرند. راستش من اینطوری می فهمم که اگر کسی انگلیسی زبان هست و داره مثلا مدرک سطح ۷ می گیره که زبان درس بده امتیازش رو می گیره اما کسی انگلیسی زبان نیست و داره مدرک لیسانس و یا سطح ۷ می خونه که امتیاز مدرک رو بگیره چون انگلیسی زبان نیست در این مورد بهش امتیاز نمی دن. لطفا اصلاح کنید اگر نظری دارید. ممنون .. این همه مثالی که خودش زده:



I am studying towards a level seven qualification to teach English – will my qualification be eligible for qualification points?

Your qualification will be eligible for points as only English for Speakers of other Languages (ESOL) qualifications, where people are studying to improve their English language ability, are excluded.



و این تغییر ربطی به مدرک زبان ایلتز برای اقدام نداره ..


در مورد تغییرات مربوط به لیست skilled shortage قبلا وقتی از این طریق اقدام می کردید چند تا احتمال وجود داشت و اینکه ممکن بود بهتون ویزای اقامت بدهند و یا بهتون ویزای کار ۹ ماه بدهند که بعد بتونید ویزای اقامت بگیرید و غیره .. اینجوری که من فهمیدم حالا طبق تغییرات جدید بهتون ویزای کار می دهند و شما میاید اما اگر نتونید کار پیدا کنید در مدت مورد نظر بهتون ویزای اقامت نمی دهند .. در واقع قسمت اول رو که ممکن بود افیسر خیلی از تخصص شما و سابقه اتون راضی باشه و بهتون مستقیم ویزای اقامت بده رو برداشته اند. .. این عین حرفشون هست:


Applicants with qualifications in an area of absolute skill shortage will no longer be able to automatically obtain residence without skilled employment.


تیکه بعدی هم در همین ارتباط هست. قبلا اینطوری بود که اگر اینجا تحصیل می کردید بعد از تحصیل بهتون ویزای کار موقت می دادند تا در مدت معین بتونید کار پیدا کنید و بعد هم کار به اقامت بگیرید که گویا این رو هم برداشتند:


Applicants who are in New Zealand and hold, or have held, Study to Work visas will no longer be eligible for a SMC Job Search Visa.


همین اتفاق برای پارتنر کسی که این ویزا رو می گیره هم اتفاق افتاده. قبلا به پارتنر ویزا کار می دادند که گویا اون رو هم برداشتند .. اما به نظر می رسه اگر پارتنر خودش توی یکی از لیست ها باشه اوضاع فرق کنه و بتونه ویزا کار باز بگیره اما قبلا فرقی نمی کرد در هر صورت به پارتنر چه کارش توی لیست بود و یا نه ویزا کار می دادند:


Partners and/or children of SMC Job Search Visas holders will no longer be automatically eligible for temporary visas related to the holder’s work visa.

اگر نظر یا اصلاح و یا توضیحی دارید خوشحال میشم به اشتراک بذارید..

ممنون .

سپیده


http://www.immigration.govt.nz/community/general/generalinformation/news/smcchangesnews.htm


http://www.immigration.govt.nz/migrant/general/generalinformation/qanda/smcchanges.htm


del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo
ما اینجا نظرات و تجربیات شخصی خود را به اشتراک می گذاریم این اطلاعات به هیچ وجه جنبه پیشنهاد و یا توصیه ای ندارد و نویسندگان هیچگونه مسئولیت قانونی برای مطالب بیان شده ندارند