X
تبلیغات
رایتل

دانستی های قبل از ویزا! :)

1390/06/11 ساعت 03:38

دوباره به چند تا مطلب مفید برخوردم که شاید خوب باشه بدونید:


- دیروز این رو توی سایت مهاجرت نیوزلند پیدا کردم که وقتی می خواهید به نیوزلند بیاید و ممکنه ادرس مشخص یا واحدی برای مدتی نداشته باشید می تونید به دفترهای پست مراجعه کنید و ازشون بخواهید اگر بسته و یا نامه ای برای شما اومد اون رو برای شما توی همون دفترهای پستی نگهداری کنند تا شما برید و بگیرید. تا ۳ ماه هم به صورت مجانی براتون این کار رو انجام می دهند. 


- یه مطلب دیگه ای که خوندم نوشته بود که سند ازدواج و یا Marriage Certificate به هیچ وجه کافی و لزوما نشان دهنده رابطه دو نفر برای گرفتن ویزا نیستش. در واقع احتمال اینکه شما سند ازدواج رو برای اثبات این موضوع ترجمه کنید و ارائه بدید و بعد ازتون مدارک دیگه بخواهند خیلی زیاده. ..خودشون در این مورد می گن موارد دیگه ای که این موضوع رو ثابت کنه و قابل قبول باشه می تونه شامل موردهای زیر بشه:

  • داشتن املاک مشترک که مثلا به اسم هردو طرف باشه
  • مدت زمان رابطه
  • داشتن حساب بانکی و یا منافع مشترک
  • داشتن بچه
  • داشتن ادرس مشترک (مثلا نامه هایی که به اسم هردو اومده به اون ادرس-اگر دارید نگه دارید)
  •  اثبات مسافرت هایی که باهم بودید
  • داشتن عکس هایی که باهم بودید
  • از چیزهای دیگه می شه قراردادهایی که بین زوج ها انجام می شه نام برد. مثلا توی سند ازدواج نوشتید همه دارایی ها به صورت مساوی متعلق به هردو هست و ..
  • اگر حتی خونه ای اجاره ای می شید اگر قرارداد خونه به اسم هردو باشه سند خوبیه
  • وام اگر گرفتید و به اسم هردو هست 

این هم لینک اش هست اگر خواستید دقیق تر بخونید:‌ http://www.immigration.govt.nz/opsmanual/i30880.htm


- اگر می خواهید ویزاتون رو بگیرید یه چیز مهم دیگه اینه که پاسپورتتون حداقل یه ۲-۳ سالی هنوز اعتبار داشته باشه. چون اگر بخواهید بعد از اومدن پاسپورت عوض کنید حتما باید درخواست رو بفرستید ولینگتون و خوب دردسرهای خودش رو داره و در ضمن برای انتقال ویزای نیوزلند به پاسپورت جدید باید کلی هزینه های اضافی بدید و یه سری کارها رو انجام بدید. اینجا ویزای اقامت رو در دو مرحله بهتون می دن. اولین ویزا یه ویزای multiple دو ساله است. وقتی ۲ سال تموم شد باید درخواست ویزای دوم رو بدید که ویزای Multiple دائم هستش. البته این حالت مال چند سال پیشه الان داشتم می خوندم دیدم نوشته اولین ویزا ۱ سال اعتبار داره. پاراگراف پایین رو بخونید. مدت زمان گرفتن پاسپورت نیوزلندی هم بعد از ۵ سال هست که البته قبلا ۳ ساله بوده ولی قانون رو عوض کردند و حالا ۵ ساله شده.


- می دونم توی ایران می تونید پاسپورت نو بگیرید حتی اگر هنوز پاسپورتتون کاملا Expire نشده. وقتی می رید این دفترهای ۱۰+  یادم نیست چی چی یه فرم اضافه بهتون می دن که باید برید امضا بگیرید یادم نیست از کجا که بهتون پاسپورت نو بدهند. پروسه اش همون پروسه پاسپورت تعویض کردنه فقط یه فرم و امضا بیشتر می خواهد.


- اینجا نوشته که ویزای اقامت که بهتون داده می شه اگر وقتی خارج از نیوزلند اقدام کردید و ویزا رو گرفتید از روزی که ویزا صادر می شه دارای ۱۲ ماه اعتبار هست و اگر در این مدت ازش استفاده نکنید و نیایید منقرض می شه و باید کلا دوباره اقدام کنید.(هنوز یه کم به این شک دارم البته)


حالا همچنان دارم می چرخم ببینم مطالب مفید برای قبل از اومدن چی براتون پیدا می کنم ! راستی کسی وضعیتش توی جدول تغییر نکرده ؟! ما منتظر خبرهای خوب هستیم ها ! خبر بدید !!

راستی راستی .. من احتمالا یه مدت دوباره دسترسی ندارم به اینجا اما سعی می کنم حتما بیام اگر پیدام نشد بدونید چرا ..

سپیده :)

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo
ما اینجا نظرات و تجربیات شخصی خود را به اشتراک می گذاریم این اطلاعات به هیچ وجه جنبه پیشنهاد و یا توصیه ای ندارد و نویسندگان هیچگونه مسئولیت قانونی برای مطالب بیان شده ندارند