X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

Job Search Visa

1390/06/22 ساعت 21:07

خوب قضیه به نظر میاد که یه خورده پیچیده شده. شکل زیر رو ببینید تا بقیشو بگم:


خوب همونطور که میبینین، بعد ITA، ویزا به دو صورت ممکنه که صادر بشه: یکی ویزاییه که به اقامت منتهی میشه و دیگه ویزایی که به ویزای "Job Search Visa" یا همون ویزای نه ماهه منتهی میشه. سوال اینجاست که تحت چه شرایطی ویزای   Job Search Visa صادر میشه و تحت چه شرایطی ویزای اقامت؟


اگه یکی از سه شرط زیر رو داشته باشید، ویزای اقامت دریافت می کنید و در غیر اینصورت ویزای 9 ماهه   Job Search Visa:


1- داشتن پیشنهاد کاری یا کار در نیوزیلند کمتر از 12 ماه (50 امتیاز)

2-  داشتن پیشنهاد کاری یا کار در نیوزیلند بیشتر از 12 ماه یا 12 ماه (60 امتیاز)

3- تحصیلات تکمیلی در نیوزیلند به مدت حداقل 2 سال که به دکتری با فوق لیسانس منجر بشه.


راجع به این که کار جتما باید تخصصی باشه هم تنها این جمله رو نوشته که برداشت من اینه که کار لزوما تخصصی نباید باشه تا برداشت شما چی باشه.....:


Work visas granted under these instructions will allow work for any employer in New Zealand.


چیز مهم دیگه ای که هست اینه که برای همراهان (همسر و بچه ها) ویزای توریستی صادر میشه که قابلیت تبدیل به ویزای کار رو داره، ولی این که راه حل بهتری هست برای اینکه همسر از همون اول ویزای کار بگیره یا نه، من چیزی پیدا نکردم. اگه شما اطلاع دارید بگید...


/ناصر 

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo
ما اینجا نظرات و تجربیات شخصی خود را به اشتراک می گذاریم این اطلاعات به هیچ وجه جنبه پیشنهاد و یا توصیه ای ندارد و نویسندگان هیچگونه مسئولیت قانونی برای مطالب بیان شده ندارند