X
تبلیغات
رایتل

ویزای سرمایه گذاری نیوزیلند

1390/11/05 ساعت 00:25

خوب این روزا که همه تو فکر دلار و سکه و از این حرفان. حداقل بد نیست بدونیم اونایی که وضعشون خوبه رفتنشون با بقیه که از طریق ویزای کاری و یا سایر انواع ویزاها میرن چه فرقایی داره!


ویزای سرمایه گذاری نیوزیلند چهار روش مختلف داره:

1- ویزای سرمایه گذاری (Migrant Investment)

2- بازنشستگی (Temporary Retirement Category)

3- ویزای کارآفرینی (Entrepreneur)

4- ویزای تجاری بلند مدت (Long Term Business)


1- ویزای سرمایه گذاری (Migrant Investment)

دو کلاس مختلف داره: 

1- کلاس Investor Plus  برای اونایی که خیلی وضعشون خوبه!

2- کلاسInvestor برای اونایی که وضعشون خوبه!


جدول زیر فرق این دو تا کلاس رو نشون میده:


عنوانکلاس Investor Plus   کلاسInvestor
سن مجازمورد نیاز نیست65 سال
سابقه Businessمورد نیاز نیست حداقل 3 سال
میزان سرمایه گذاری10 میلیون دلار نیوزیلند در 3 سال1.5 میلیون دلار نیوزیلند به مدت 4 سال
میزان سرمایه ثابتمورد نیاز نیست 1 میلیون دلار نیوزلند (نیازی به انتقال وجه نیست)
زبان انگلیسی فرد اصلیمورد نیاز نیست آیلتس 3.0 یا بیشتر
زبان انگلیسی افراد خانوادهمورد نیاز نیست آیلتس 3.0 یا بیشتر (یا خریداری ESOL)
حداقل زمان در نیوزیلند44 روز اقامت در نیوزیلند در 2 سال پایانی 146 روز در هر سال
سلامتی و عدم سو پیشینهمثل سایر کلاس های مهاجرتیمثل سایر کلاس های مهاجرتی


خوب مشخصه که حداقل میزان سرمایه برای کلاس ویزای سرمایه گذاری به پول خودمون یه چیزی حدود 1.5 میلیارد تومنه. 

2- بازنشستگی (Temporary Retirement Category)

این کلاس همونطور که از اسمش معلومه مال بازنشسته هاست که خلاصه بعد یه عمری فکر یه اقامت دیگه افتادن و میخوان یه ملت دیگه رو خوشحال کنن. برای اقدام باید شما و پارتنرتون حداقل 66 سال یا بیشتر رو داشته باشین.

حداقل سرمایه مورد نیاز 0.75 میلیون دلار نیوزلنده که به مدت 2 سال در نیوزلند باید باشه. البته باید 0.5 میلیون دلار دیگه هم به این مبلغ به عنوان هزینه های جاری اضافه کنین. در ضمن موقعی که مدارک رو میفرستین حداقل 60،0000 دلار نیوزلند تو سال درآمد داشته باشید. 

3- ویزای کارآفرینی (Entrepreneur)

این ویزا برای اوناییه که تو مملکت خودشون کارآفرین بودن و حالا میخوان همون شغل رو تو نیوزلند ادامه بدن. دو تا کلاس مختلف داره:
1- کلاس Entrepreneur
2- کلاس Entrepreneur Plus

عنوانکلاس Entrepreneur  کلاس Entrepreneur Plus
فایده برای نیوزلندبر اساس طرح پیشنهادی  ایجاد حداقل 3 شغل تمام وقت جدید
سابقه Businessسابقه بر اساس طرح پیشنهادیسابقه بر اساس طرح پیشنهادی
میزان سرمایه گذاریبر اساس طرح پیشنهادی حداقل 0.5 میلیون دلار نیوزلند
سن--
زبان انگلیسیآیلتس 4آیلتس 4
زماندو سالدو سال
حداقل زمان برای گرفتن اقامتماکزیمم 3 سال و مینیمم 2 سالوقتی که شرایط برآورده شود
سلامتی و عدم سو پیشینهمثل سایر کلاس های مهاجرتیمثل سایر کلاس های مهاجرتی

4- ویزای تجاری بلند مدت (Long Term Business)

اما یک کلاس ویزای دیگه تو همین مایه ها هم هست به اسم کلاس سرمایه گذاری بلند مدت یا Long Term Business Category. برای این کلاس باید در نیوزیلند اشتغال زایی کنید و برای این کار باید یک طرح پیشنهادی داشته باشید. برای شروع هم یک ویزای 9 ماهه به شما داده میشه و قبل 9 ماه برای این که ویزاتون تمدید بشه، بایستی مدارکی ارائه کنید که کار شما برای ادامه مشکلی نداشته باشه. با پذیرفته شدن درخواست تمدید ویزای شما، ویزاتون به مدت 3 سال دیگه تمدید میشه. زمان بررسی مدارکتون هم 3 ماه حدودا طول میکشه.

یک چیزی که تو همه این کلاس ها مهمه اینه که نباید این سرمایه، برای دارایی های شخصی مثل خونه، قایق و ... سرمایه گذاری بشه.

ناصر
del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo
ما اینجا نظرات و تجربیات شخصی خود را به اشتراک می گذاریم این اطلاعات به هیچ وجه جنبه پیشنهاد و یا توصیه ای ندارد و نویسندگان هیچگونه مسئولیت قانونی برای مطالب بیان شده ندارند