دو مهاجر

در این وبلاگ در مورد مهاجرت آن می خوانید. هدف باز شدن راهی برای آشنا شدن بیشتر با مهاجرت و چالشهای آن است.

دو مهاجر

در این وبلاگ در مورد مهاجرت آن می خوانید. هدف باز شدن راهی برای آشنا شدن بیشتر با مهاجرت و چالشهای آن است.

مهاجرت به نیوزیلند - مشاوران معتبر

در سایت رسمی‌ مهاجرت به نیو زیلند و در قسمت پایین سمت راست، لینکی وجود دارد به نام سازمان مشاوران مهاجرت (Immigration Advisors Authority) که ارگان نظارت بر مشاوران رسمی‌ مهاجرت به نیو زیلند است. در نگاه اول این سایت، سازمان جدیدی است. تاریخ ثبت این سازمان مارچ 2009 است، یعنی بیشتر از یکسال پیش.

در اینجا میتوانید وکیل‌های ثبت شده را در کشور‌های مختلف ببینید. وکیلی از ایران فعلا وجود ندارد (1).

به دلیل آن که این سایت یک سایت یک رسمی‌ است، محدوده قیمتی نیز برای مشاوره در نظر گرفته شده است که در این لینک می توانید ببینید. همان طور که می‌بینید، برای مهاجرت کاری، به طور متوسط هزینه ای معادل ۴۰۰۰ دلار نیو زیلند در نظر گرفته شده است که حدودا 3 میلیون تومان می شود. این مقدار به طور متوسط اعلام شده است. میزان ماکزیمم حق الزحمه حدود ۱۲۷۵۰ دلار نیو زیلند است که میشود به پول خودمان حدودا ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان!! این سقف پرداختی به یک مشاور است. مواردی که باعث تغییر قیمت میشود عبارتند از:

۱- سابقه کار وکیل (مسلما وکیلی با سابقه کار بیشتر مبلغ بیشتری طلب می‌کند)

۲- سطح پیچیدگی‌ پرونده شما

این هزینه‌ها شامل هزینهٔ پست، تلفن و غیره نمی‌شود!

اگر شما از این مشاوران این سازمان شکایتی داشتید، میتوانید به همین سازمان چه به صورت شفاهی و چه به صورت کتبی‌ شکایت کنید و آنها تا ۱۵ روز کاری جواب شما را میدهند. این یکی‌ دیگر از مزایای کار با وکیل‌های ثبت شده است. به عبارت دیگر اگر از یک وکیل ثبت نشده به اداره مهاجرت نیو زیلند شکایت کنید به احتمال زیاد راه به جائی‌ نمبرید!

در پایان باز هم من توصیه ای که می کنم هیچ کس به اندازه خودتان دلش برای شما نمی سوزد. سعی کنید که کار خودتان را خودتان انجام دهید. ابن کار شما را با قوانین آن کشور بیشتر آشنا می کند و هزینه مالی شما را نیز کاهش می دهد و علاوه بر آن با اصطلاحات حقوقی آشنا می شوید که در زندگی خارج از کشور به دردتان می خورد.

من تا به حال با مشاوران رسمی تماسی نداشته ام. اما اگر شما به هر دلیلی تماس برقرار کردید اطلاعاتتان را اینجا در اختبار دیگران قرار دهید که بقیه هم استفاده کنند.


موفق باشید.



پ.ن1. من بالشخصه خیلی‌ دوست دارم ببینم اولین وکیل ایرانی‌ چه کسی‌ است که خودش را اینجا ثبت می‌کند؟! این را از آن جهت میگویم که واقعا وکیل‌ها یا همان مشاوران مهاجرت ایرانی‌ نوبر همهٔ مشاورانند! قصد من توهین نیست. واقعیت این است که من تا حالا وکیل با انصاف ایرانی‌ ندیده ام. مشاور ایرانی‌ پول زحمت خودش را نمیخورد. پول ندانستن ما را میخورد. امیدوارم که منظورم را گرفته باشید!  در بسیاری از موارد، قوانین ساده را بی دلیل بزرگ جلوه می کند تا کارش را مهم جلوه دهد و هیچ نظارتی هم بر آنها نمی شود. در ایران هم من کسی‌ را نمی‌شناختم که کار وکالت برای مهاجرت به نیو زیلند را انجام دهد که اگر از من دلیلش را بپرسید میگویم که آنها در ایران به دنبال موارد ساده و راحت مهاجرت هستند مثل مهاجرت به کانادا یا استرالیا و مشاوری هم اگر اطلاعاتش درباره نیو زیلند مناسب باشد حاضر نمی‌شود که کار مشکلی‌ را به نسبت مهاجرت‌های دیگر بگیرد. در آینده هم اگر هم کسانی‌ در ایران خود را وکیل رسمی مهاجرت نیو زیلند معرفی‌ کنند با چک کردن در این سایت متوجه میشوید که ثبت شده هستند یا نه؟


پ.ن2. این هم یک نوبر دیگر از عرب ها در فیس بوک.

http://www.facebook.com/TheArabianGulf

چه به فیس بوک دسترسی دارید چه ندارید، لطفا این صفحه را گزارش کنید! به این ترتیب که به لینک بالا بروید، در صفحه باز شده روی لینک پایین سمت چپ به نام Report کلیک کنید. بعد Contains hate speech or attacks an individual را انتخاب کنید. Submit کنید و در بین گزینه ها Targets a race or ethnicity را انتخاب کنید و نهایتا Submit.

نظرات 5 + ارسال نظر

به نظر من در هر صورتی نیاز به وکیل نیست اون هم از نوع از ایران مهاجرت کردن با وکیل ایرانی. من چندیدن مورد دیدم که وکیل گرفتن و کارشون به مراتب بیشتر و بیشتر از کسانی که خودشون اقدام کردند طودل کشیده ... شاید خوندن و زیر و رو کردم وب سایت های مهاجرت کاری ۱ یا ۲ روز باشه و دیگه هیچ وکیلی به انداره شما نمی دونه دارید چی کار می کنید... من از تجربه شخصی و مواردی که خودم دیدم می گم ... مهاجرت به نیوزلند راحت ترین مهاجرت ممکنه .. همه چیز اینترنتی هست و ادم ها و افیسر ها کارشون رو خوب می دونن .. و همه چیز بر مبنی اعتماد هست مگر اینکه خلافش ثابت بشه ...

علی 1389/10/16 ساعت 21:14

با تشکر از شما بابت مطالب آموزنده می خواستم ببینم میشه همزمان برای مهاجرت برای ۲ کشور مثلا همین استرالیا و نیوزیلند اقدام کرد؟

رهتاب 1389/10/18 ساعت 12:02

سلام
اسم فراز فرزان فر به عنوان وکیل ایران اونجا ثبت شده

اوستا.م 1389/10/23 ساعت 23:30

سلام
تشکر می کنم ز شما به خاطر راه اندازی سایتی در مورد نیوزیلند. منابع فارسی واقعن در این زمینه کم هست.
چندتا سوال داشتم:
1- در خواست ویزای کار چه مدت طول میکشه و مدتش چند ماهه است؟
2- اگر به عنوان یک مهاجر که مقیم آنجا هم نیستم اگر در آن کشور با فردی ازدواج کنم چه مزیت هایی دارد؟
3- اگه مدارک را به سفارت پکن ببریم پس نقش سفارت نیوزیلند در ایران چیست؟

با تشکر

امید 1391/09/06 ساعت 17:23

سلام

من یک ماهی هست که با این وبلاگ آشنا هستم. اما تا به حال اصلاْ جدی اقدام نکردم و حس می کنم دارم زیادی دست دست می کنم
حالا که میخوام جدی شروع کنم نمی دونم خودم برم جلو یا از یک وکیل استفاده کنم. راستش یک روز نشستم و در سایت مهاجرت نیوزلند گشتی زدم در بعضی از جاهای سایتشون لینک ها خراب بود و آدم می مونه اصلا توضیحات این سایت به روز و قابل اتکا هست یا نه!؟
لیسانس مهندسی صنایع دانشگاه آزاد با معدل ۱۴.۹۰ دارم. ۳ سال و نیم سابقه کار دارم که ۲ سال و نیمش سابقه بیمه داره.
نمره آیلتسم شد ۵ که نمره خوبی نیست اما خودم می دونم سطح زبانم از نمره ۵ بالاتره و میخوام قبل از اسفند دوباره امتحان بدم.
میخوام برای Skilled Migrant اقدام کنم. و حتی برای سایت آقای فراز فرزان فر که مورد تایید هم هستند پروفایل ارسال کردم که هنوز با من تماسی گرفته نشده! و از طرفی اگر هزینه وکیل بخواد نامعقول باشه از عهده اش برنمیام.

واقعاْ سردرگمم. از طرفی اگر بخوام خودم اقدام کنم نمی دونم به ترتیب باید چیکار کنم و کسی رو هم ندارم که راهنماییم کنه. نمی دونم چطور باید مدارکمو آماده ارسال کنم و به ترتیب کدوماشو برای کجا ارسال کنم و اصلاْ هر کدومشون رو چطور ارسال کنم؟

امکانش هست راهنماییم کنید؟

خوش اومدید آقا امید. :)
منظورتون از سایت مهاجرت کدوم سایته؟ اگه منظورتون سایت اداره مهاجرته، بعیده که قسمتهای مهم و کلیدی سایت همچین مشکلی داشته باشه.
بهترین مرجع همون سایت اداره مهاجرت و بهترین مرجع فارسی، این وبلاگه که ظرف این 2-3 سال، هر چند نه به صورتی منظم و دسته بندی شده، اطلاعات نسبتا کاملی از شروع و خاتمه پروسه مهاجرت داره. :) بهتره یه مقدار (در حدود 1 ماه) وقت روی این دو سه تا سایت و وبلاگ بذارید. پاسخ بیشتر سوالاتی که پرسیدید، در همین وبلاگ هست. همه ما این مراحل رو بدون وکیل طی کردیم.

هزینه وکیل با دلار 1000 تومنی، در حدود 6 ملیون تومن بود. الآن حتما بیشتره. چون ایشون نرخش رو به دلار اعلام میکنه.
در ضمن، بهتره تو پست آخر کامنت بگذارید تا بقیه دوستان هم سوالات و نظرات شما رو مطالعه کنن. :)

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.