دو مهاجر

در این وبلاگ در مورد مهاجرت آن می خوانید. هدف باز شدن راهی برای آشنا شدن بیشتر با مهاجرت و چالشهای آن است.

دو مهاجر

در این وبلاگ در مورد مهاجرت آن می خوانید. هدف باز شدن راهی برای آشنا شدن بیشتر با مهاجرت و چالشهای آن است.

دلیلی برای نوشتن....

با این همه اتفاقهایی که این روزها می افتد، دیگر دل و دماغی برای نوشتن نمی ماند....

تحویل پول به دفتر نیوزلند در ایران

من فقط می خواستم یه توضیح کوتاه به پست ناصر عزیز در زیر اضافه کنم: 

 

اگر در مورد واریز پول برای هریک از مراحل مهاجرت به مشکل برخورد کردید از دفتر سفارت نیوزلند در ایران هم یه سراغی بگیرید. در بعضی موارد می تونید پول رو به اونها تحویل بدید و رسید دریافت کنید و رسید رو ضمیمه مدارکتون کنید. شاید لازم به تائید قمست یا افیسری که کار شما رو دنبال می کنه باشه اما در کل به سوال کردنش می ارزه. برای خود ما این کار رو خوشبختانه در مرحله آخر انجام دادن و ما رسید رو برای دبی همراه مدارک فرستادیم.  

موفق باشید ...  

نوشته شده توسط Newwishes.persianblog.ir

طریقه واریز پول مهاجرت

بانکهای ایران همانطور که می دانید تحریم هستند و امکان واریز پول از داخل ایران و از طریق مجاری قانونی وجود ندارد. در این نوشته قصدم این است تا شما را با طریقه واریز کردن هزینه مهاجرت آشنا کنم. هدف این نیست که هزینه های مهاجرت را برای شما لیست کنم. در جاهای مختلف متن، اشاره هایی به هزینه مهاجرت به نیوزیلند و کانادا شده است. اما در کل نوشته ای جدا باید بنویسم تا در آن به جزئیات هزینه های مهاجرت به نیوزیلند بپردازم. 

 

پول لازم برای مراحل مختلف مهاجرت به دو طریق متداول قابل واریز است:

آ- چک به دو صورت  Certified (Personal) Cheque/ Bank Draft

ب-  کارت اعتباری


 آ - چک


1- Bank Draft

نیوزیلند Maney Order را قبول نمی کند اما Bank Draft را قبول می کند. Bank Draft در واقع همان چک بین بانکی خودمان است. اما خارج از ایران مساله فرق می کند. یعنی اینکه بانکهای خارج از کشور با هم قراردادهایی دارند که اگر شما حسابی در یکی از بانکهای خارج از کشور داشته باشید، از طریق این قرارداد می توانید از بانکتان درخواست صدور چکی به نام فرد و یا سازمانی دیگر در کشور دیگری را بکنید که در آن کشور قابل نقد کردن است و بعد آن چک را برای سازمان بفرستید تا آن چک توسط آن سازمان نقد شود. برای واریز پول شما باید مشخصات صاحب حساب را داشته باشید نه شماره حساب!!  تفکر عام این است که همانطور که مثلا سازمان آب تهران  شماره حساب دارد، سازمان مهاجرت مثلا کانادا هم شماره حساب دارد و دنبال شماره حساب و کد شعبه و ...سازمان مهاجرت کانادا باید یود!! اما باید گفت که تنها نام صاحب حساب برای این نوع چکها کافی است!!

 

روال این است که شخص صاحب حساب در خارج از ایران به شعبه بانک خود می رود و درخواست چکی را می کند به نام سازمان مهاجرت کانادا و یا هر جای دیگر و پس از آن بانک به او فرمی را میدهد که او مشخصات خودش، مشخصات گیرنده وجه (یعنی اسم، شماره تلفن و آدرس) و مقدار پول و واحد آن را در آن وارد می کند و بانک پس از کسر کارمزد چک (که حدودا سی تا چهل هزار تومان به پول ایران می شود)، چک را برای فرد درخواست کننده صادر می کند. قسمت مهم دیگری که باید توجه کنید این است که قانون بانکداری در کشورهای مختلف فرق می کند. یعنی ممکن است بانک صادرکننده چک، پول دیگری را بابت این خدمات از شخص صادر کننده بگیرد. کارمزد همیشه برمیگردد به تغییر واحد پولی. یعنی این که اگر این چک از داخل خاک کانادا درخواست شده بود، به احتمال قریب به یقین بانک کارمزدی بابت آن درخواست نمی کرد. به عبارت دیگر اگر کسی را دارید که از داخل کشور مورد نیاز شما پول واریز کند، برای شما ارزانتر تمام می شود. نکته دیگر این که ممکن است که بانکی که از او درخواست حواله بانکی می شود، قراردادی با بانکی داخل کانادا نداشته باشد. البته این به ندرت پیش می آید، ولی امکانش هست. در آن صورت شخص واریز کننده باید از طریق بانکی اقدام کند که با بانکی در داخل کشور مقصد قرارداد دارد.

 

کانادا را از این جهت مثال زدم که سفارت کانادا از حدود یکسال پیش، پول واریزی بابت مهاجرت را قبول نمی کند. راجع به اکنون نیوزیلند اطلاعی ندارم، اما تا 2 سال پیش اطلاع دارم که سفارت نیوزیلند این هزینه را قبول می کرد. نکته دیگر این است که دقت کنید، Bank Draftها ممکن است تاریخ اعتبار داشته باشند. بهتر است که پشت چک صادر شده را هم امضا کنید و مشخصات خود را بنویسید و بعد آن را بفرستید.

 

برای کل خانواده می توانید تمام پول را با یک چک واریز کنید و لازم نیست برای هر نفر چک جداگانه بگیرید. در این صورت هزینه کارمزدتان هم پایین می آید.


دیگر اینکه اگر شخص درخواست کننده چکها را برایتان با پست فرستاد پول پست چکها را هم یادتان نرود که حساب کنید!!

 

برای نیوزیلند فرم به خصوصی را پر می کنید و نوع پرداخت را مشخص می کنید.

 

 

2- چک شخصی

مثل چک بانکهای ایران است و شما از دارنده حساب باید درخواست کنید این چک را برای شما صادر کند، ولی بدلایلی شبیه نوع ب ممکن است برای شما این کار را نکند! نوع ب را در زیر بخوانید.


ب- کارت اعتباری


برای واریز از طریق کارت اعتباری، بایستی فرمهای مخصوص آن توسط صاحب کارت پر شود و صاحب کارت آنها را به شما برگرداند. مشکل شاید اینجا پیش بیاید که صاحب حساب حاضر نشود مشخصات کارت خود را و فرمی که اصل امضا او پای آن نوشته شده است به دلایل امنیتی به شما بدهد! به هر حال تمام مشخصات او در آن فرم نوشته می شود!! کمی به او حق بدهید!! (یه جورایی یعنی گیر ندید و اگه گفت نه هم بهتون برنخوره!!)

 

همه کارت های اعتباری الزاما قابل قبول برای سازمان مهاجرتی شما نیستند. مثلا برای کانادا ویزا کارت، مستر کارت و امریکن اکسپرس تنها قابل قبول است. برای نیوزیلند، ویزا، مستر و SWITCH card (UK) مورد قبولند.

 

نیاز است که کارت اعتباری شخصی که شما از آن استفاده می کنید، به اندازه کافی تاریخ اعتبارش باشد و تا زمان کسر پول، اعتبار حسابش به اندازه کافی باشد. چون کسر پول از کارت زمان می برد و در واقع بگویم این پرداخت به صورت پرداخت آنلاین نیست که درجا پول از حساب صاحب کارت کم شود. مثلا برای کانادا تا 9 ماه ممکن است طول بکشد.




توضیح 1: واریز پول مهاجرت از طریق صرافیهای ایران امکان ندارد مگر آنکه از آنها بخواهید یکی از راههای بالا را دنبال کنند که من تا به حال ندیده ام صرافی این کار را بکند، چون برایشان نمی صرفد!

 

توضیح 2: ممکن است هنوز بانکهایی باشند در ایران مثل بانک توسعه صادرات و یا شعب بانکهای خارجی در تهران که این کار را بکنند، ولی می دانم هیچ بانک دولتی در ایران وجود ندارد که این کار را انجام دهد.

 

توضیح 3: ممکن است راههای دیگری در ایران باشد برای گرفتن کارتهای اعتباری دیگر که من از آنها اطلاعی ندارم. اطلاعات من راجع به صاحبان کارتهایی است که حساب در بانکهای خارج از کشور دارند.


روز و شبتان خوش...


پی نوشت: برایم جالب است که تغییرات جزئی این وبلاگ مهم شده است که در جاهای دیگر راجع به آن پست جداگانه ای اختصاص داده می شود.



امیدوارم این روز برسد...

امیدوارم روزی برسد که دیگر لازم نباشد راجع به مهاجرت چیزی نوشت....... 

سیاره تنها - نیوزیلند

یان رایت در فیلم مستند (سیاره تنها - نیوزیلند) به نقاط مختلف نیوزبلند سفر می کند. او جملات خود را برای معرفی نیوزیلند اینگونه شروع می کندنیوزیلند، سرزمینی که ساکنان اصلی آن مائوریها، آن را اتوریا (Aotearoa) به معنی سرزمینی با توده های ابرهای سفید می نامند.


 فیلم سیاره تنها، زیباییهای خیره کننده نیوزیلند را به تصویر می کشد. یان رایت از جزیره شمالی و از بزرگترین شهر نیوزیلند، اوکلند شروع می کند، به تمام شهرهای مهم نیوزیلند سفر می کند و با نقاط مرتفع پوشیده از برف جزیره جنوبی فیلمش را تمام می کند. فیلم با کیفیت عالی که دارد، زیبایی های نیوزیلند را به نحو خیره کننده ای نشان می دهد. البته اگر با لهجه انگلیسی یان رایت کنار بیایید!


یان رایت در 50 اپیزود مختلف سریال سیاره تنها، به نقاط مختلف دنیا از روسیه گرفته تا جاماییکا سفر کرده است. شاید بد نباشد که بدانید " Lonely Planet " بزرگترین تولید کننده فیلم های مستند درباره مسافرت به نقاط مختلف دنیاست.


یادم می آید آن موقعی که برای نیوزیلند اقدام می کردم، در به در به دنبال عکس های نیوزیلند بودم و حالا یان رایت شما را به همه جای نیوزیلند با این فیلم می برد! از North Island گرفته تا   !South Island 

 

این فیلم 45 دقیقه ای زیبا توسط اوستای عزیز معرفی شده و به دوستداران نیوزیلند تقدیم می شود.... لینکش را در زیر پیدا کنید و احتمالا شما از من حرفه ای ترید برای دانلود! ولی در هر صورت باید همه فایلها را دانلود کنید و بعد آنها را با هم از حالت زیپ درآورید تا به عنوان یک فایل واحد شناخته شود:


Server A: 12, 3, 4, 5, 6, 7.

Server B: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Server C: 1, ,2, 3, 4, 5, 6, 7


منابع:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lonely_Planet

http://en.wikipedia.org/wiki/Ian_Wright_(traveller)

http://irsoftware.mihanblog.com/post/4891

http://en.wikipedia.org/wiki/Aotearoa 



پی نوشت: لطفا پیام خصوصی برای راهنمایی نگذارید. متاسفانه فرصتی برای جواب دادن نیست و از طرفی بگذارید بقیه هم از جواب یه سوال شما استفاده کنند.