X
تبلیغات
رایتل

Partnership در مهاجرت به نیوزیلند

1390/10/24 ساعت 20:42

اثبات Partnership یکی از مواردیه که پس از پذیرفته شدن EOI باید ارائه شود. خوب شاید برای خیلی ها جای سوال پیش بیاد که ما که ماشاالله یه 12-10 سالی از ازدواجمون گذشته و یه بچه هم که داریم، پس همین کفایت می کنه. ولی  خیلی ها با این که سند ازدواجشون رو ارائه کردن باز هم ایمیل یا نامه هایی دریافت می کنند که باید شریک زندگیشون رو اثبات کنند. در واقع سند ازدواج به منزله اثبات Partnership نیست. این قضیه می تونه با ارائه مدارک زیر حل بشه:


1- ارائه یه مدرک مبنی بر سرمایه گذاری مشترک مثل سند آپارتمان، قولنامه آپارتمان (اجاره یا خرید). (بهتره که اگه قولنامه اجاره آپارتمان ارائه می کنید، تعداد نفرات یا امضا هر دو طرف پای قولنامه درج شده باشه). 

2- هر گونه سند دیگری مبنی بر مالکیت مشترک (زمین، ماشین و ...)

3- مسلما سند ازدواج مهمترین سنده، ولی فراموش نکنید اگه بچه دارید، شناسنامه بچه ها رو هم ضمیمه کنید.

4- یکی از مهمترین مدارکی که می تونه مشکل اثبات Partnership رو حل کنه، ارائه حساب بانکی مشترکه.این مدرک ساده ترین مدرکیه که میشه با تبدیل یه حساب تک نفره به دو نفره تهیه کرد.

5- ارائه مدرکی دال بر ارتباط پیوسته دو نفر. این مدرک می تونه بلیط یه مسافرت باشه یا پرینت تلفن های شخصی، اس ام اس ها و ...

6- توی یه مورد و برای یه زوج که چند ماه از ازدواجشون گذشته بود، دیدم که عکس های مشترک در میهمانی و در جاهای مختلف و معروف مشکل رو حل کرد. 

7- ارائه یه تاریخچه از رابطتون به صورت یه نامه ضمیمه.


این مهمه که اگه دو نفر به دلایلی مدتی رو جدا از هم زندگی کردن، زمان این مدت، دلیل و اینکه به چه شکل رابطشون رو تو اون مدت حفظ کردن ارائه کنن. مدرک می تونه ایمیل، پرینت تلفن، بلیط یه مسافرت مشترک، هزینه های هتل، عکس و ... باشه. 


از نظر INZ،  تعریف Partner به صورت زیر است: 

Partners’ as either currently residing together permanently, or have recently done 

so, and are in a genuine and stable relationship


و دست آخر شکل های زیر، چگونگی دریافت ویزا از طریق پارتنری که در نیوزیلند زندگی می کنه رو نشون میده. اگه پارتنر شهروند یا مقیم دائم باشه، شکل اول رو ببینید و اگه پارتنر تو نیوزیلند ویزای کار داره، شکل دوم رو ببینید.



شکل اول: اگه پارتنر شهروند یا مقیم نیوزیلند باشه (بالا)




شکل دوم: اگه پارتنر ویزای کار نیوزیلند داشته باشه (بالا).


/ناصر

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo
ما اینجا نظرات و تجربیات شخصی خود را به اشتراک می گذاریم این اطلاعات به هیچ وجه جنبه پیشنهاد و یا توصیه ای ندارد و نویسندگان هیچگونه مسئولیت قانونی برای مطالب بیان شده ندارند